‘t Kampje-Plus vitaal

We bestaan meer dan 5 jaar, tijd voor een bezinning op het concept. We gaan daarvoor alle betrokkenen raadplegen, u hoort nog van ons!

Koningsdag

Op Koningsdag krijgen bewoners en buurtbewoners oranje-gebak. Een mooie samenwerking met de oranjevereniging van Loenen, Scharlei Koffie & Thee en de politieke partijen PvdA, Het Vechtse Verbond, CDA, VVD en Streekbelangen.

 

In de eerste maanden van het jaar heeft het coronavirus hard toegeslagen onder de leden van ‘t Kampje-Plus en ook in ‘t Nieuwe Kampje. We leven mee met de nabestaanden en met het zorgpersoneel.

Inmiddels is het lente en klauteren we, samen met de mooie natuur in de omgeving, weer op. ‘t Nieuwe Kampje is ‘corona-vrij’ en toegankelijk, zij het dat iedereen uiterst voorzichtig omgaat met de voorschriften.

Vlak voor Pasen deelde het bestuur van ‘t Kampje-Plus paaseitjes uit in ‘t Nieuwe Kampje en bij alle leden die daarbuiten wonen. We wilden laten merken dat we er zijn en graag weer zoveel mogelijk contact willen met onze ‘doelgroep’.

                    

Wel een jaarverslag, nog geen jaarvergadering

Lees hier het voorlopige jaarverslag van ‘t Kampje-Plus. Het zal de lezer verbazen wat er allemaal is gebeurd en hoe divers het aandachtsgebied van ‘t Kampje-Plus is. Dit verslag wordt pas definitief als het met de leden is besproken.

Helaas gaat de voor 15 april 2001 geplande jaarvergadering niet door. Deze vindt plaats zodra we elkaar – leden en bestuur – weer echt kunnen ontmoeten. Want ontmoeten, dat is waar het om draait bij ‘t Kampje-Plus.

Wonen in ‘t Nieuwe Kampje

Bestuursleden van ‘t Kampje-Plus zijn actief betrokken bij de voorlichting over, en het toewijzen van woningen in ‘t Nieuwe Kampje. Dat is het complex van woningen aan Driehovenlaan, Ter Beekhof en Pleinzicht in Loenen aan de Vecht.

Er is maar één groepering die daarbij de bevolking vertegenwoordigt: dat is ’t Kampje-Plus. Handelen namens de bevolking is haar alibi. Daarom: word lid, dan is het draagvlag zo groot mogelijk! Lees ook “Wat doet ’t Kampje-Plus” 

Ontmoeting tijdens Happy Ouwer

Hopelijk kunnen we gauw weer starten met het Happy Ouwer, het maandelijkse borreluurtje, iedere derde zaterdag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur. Dit belangrijke ontmoetingsmoment beoogt reuring en integratie, maar kan nog niet verantwoord worden georganiseerd vanwege de opdracht om contacten te beperken. Een opsteker:  we kregen subsidie van de gemeente voor de Happy Ouwers, die we in de loop van 2021 weer gaan organiseren.